Design magazin
Design magazin
Művészet

Supplement of Original

Művészet A folyókövek fehér erei véletlenszerű mintázatokhoz vezetnek a felületeken. Az egyes folyókövek kiválasztása és elrendezése ezeket a mintákat szimbólumokká alakítja, latin betűk formájában. Így jönnek létre szavak és mondatok, amikor a kövek megfelelő helyzetben vannak egymás mellett. Megjelenik a nyelv és a kommunikáció, és ezek jelei kiegészítik a már meglévőket.

Vizuális Identitás

Imagine

Vizuális Identitás A cél a jógapózok által ihletett formák, színek és tervezési technika alkalmazása volt. Elegánsan megtervezve a belső teret és a központot, békés élményt kínálva a látogatóknak az energiák megújulásához. Ezért a logótervezés, az online média, a grafikai elemek és a csomagolás az aranymetszést követte, hogy az elvárásoknak megfelelően tökéletes vizuális arculattal rendelkezzenek, hogy a központ látogatói a központ művészetén és dizájnján keresztül nagyszerű kommunikációs élményben részesüljenek. A tervező a meditáció élményét, a jóga pedig a tervezést testesítette meg.

Identitás, A Márkaépítés

Merlon Pub

Identitás, A Márkaépítés A Merlon Pub projektje a 18. században épült, stratégiailag megerősített városok nagy rendszerének részeként az eszéki Tvrdán, a régi barokk városközpontban épült új vendéglátóipari létesítmény teljes branding és arculattervezése. A védelmi építészetben a Merlon név szilárd, függőleges kerítéseket jelent, amelyek célja a megfigyelők és a katonaság védelme az erőd tetején.

Csomagolás

Oink

Csomagolás Az ügyfelek piaci láthatóságának biztosítása érdekében játékos megjelenést és hangulatot választottak. Ez a megközelítés a márka összes tulajdonságát szimbolizálja, legyen az eredeti, ízletes, hagyományos és helyi. Az új termékcsomagolás használatának fő célja az volt, hogy bemutassák a vásárlóknak a fekete sertés tenyésztésének és a hagyományos húsfinomságok kiváló minőségű előállításának történetét. Linómetszet technikával készült illusztrációkészlet, amely a kézműves mesterséget mutatja be. Maguk az illusztrációk is hitelességet mutatnak be, és arra ösztönzik a vásárlót, hogy gondolkodjon el az Oink termékekről, azok ízéről és állagáról.

Tornacipős Doboz

BSTN Raffle

Tornacipős Doboz A feladat egy Nike cipő akciófigurájának megtervezése és elkészítése volt. Mivel ez a cipő a fehér kígyóbőr dizájnt élénkzöld elemekkel ötvözi, egyértelmű volt, hogy az akciófigura egy torzszülött lesz. A tervezők nagyon rövid idő alatt felvázolták és optimalizálták a figurát a jól ismert akcióhősök stílusában akciófigurává. Aztán megterveztek egy kis képregényt történettel, és elkészítették ezt a figurát 3D nyomtatásban, kiváló minőségű csomagolással.

Kampány- És Értékesítéstámogatás

Target

Kampány- És Értékesítéstámogatás 2020-ban a Brainartist multimédiás kampányt indít Steitz Secura ügyfelének, hogy új ügyfeleket szerezzen: erősen egyénre szabott üzenettel, célzott plakátkampányként a lehető legközelebb a potenciális vásárlók kapujához, valamint személyre szabott postai küldeményt a hozzá illő cipővel. aktuális gyűjtemény. A címzett akkor kapja meg a megfelelő partnert, amikor időpontot egyeztet az értékesítőkkel. A kampány célja az volt, hogy Steitz Securát és a hozzá illő társaságot tökéletes párosként állítsák színpadra. A Brainartist kidolgozta a teljes nagyon sikeres kampányt.