Design magazin
Design magazin
A Webes Alkalmazás

Batchly

A Webes Alkalmazás A kötegelt SaaS-alapú platform lehetővé teszi az Amazon Web Services (AWS) ügyfelek számára a költségek csökkentését. A termék webes alkalmazásának kialakítása egyedülálló és vonzó, mivel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen helyről különböző funkciókat hajtson végre anélkül, hogy elhagyná az oldalt, és fontolóra veszi a madártávlatot is az összes olyan adat számára, amely az adminisztrátorok számára fontos. A hangsúly arra is koncentrált, hogy a terméket a weboldalán mutatják be, és arra tervezték, hogy az USP-t az első 5 másodpercben kommunikálja. Az itt használt színek élnek, az ikonok és az illusztrációk interaktívvá teszik a weboldalt.

Projekt neve : Batchly, A tervezők neve : Lollypop Design Studio, Ügyfél neve : Batchly.

Batchly A Webes Alkalmazás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.