Design magazin
Design magazin
A Webhely

Upstox

A Webhely Az Upstox az RKSV korábban leányvállalata online tőzsdei kereskedési platform. A kereskedők és laikusok számára tervezett különálló termékek az Upstox egyik legerősebb USP-je, szabadkereskedelmi tanulási platformjával együtt. Az egész stratégiát és márkát a Lollypop stúdiójában a tervezési szakaszban fogalmazták meg. A mélyreható versenytársak, a felhasználók és a piackutatás segített olyan megoldások kidolgozásában, amelyek diszkrét identitást hoztak létre a webhely számára. A terveket interaktívvá és intuitívvé tették egyéni illusztrációk, animációk és ikonok felhasználásával, amelyek megkönnyítették az adatvezérelt webhely monotonitásának megtörését.

Projekt neve : Upstox, A tervezők neve : Lollypop Design Studio, Ügyfél neve : Upstox.

Upstox A Webhely

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.