Design magazin
Design magazin
A Díj Bemutatása

Awards show

A Díj Bemutatása Ezt az ünnepi színpadot egyedi megjelenéssel tervezték, és rugalmasságot igényelt a zenei show és a különféle díjak bemutatásainak bemutatásakor. A szett darabjait belsőleg megvilágították, hogy hozzájáruljanak ehhez a rugalmassághoz, és a szett részeként repülő elemeket tartalmaztak, amelyeket a show során repültek. Ez egy nonprofit szervezet bemutatója és éves díjátadó ünnepsége volt.

Projekt neve : Awards show, A tervezők neve : Scientology Media Productions, Ügyfél neve : SMP Sets & Props.

Awards show A Díj Bemutatása

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.