Design magazin
Design magazin
A Logó

N&E Audio

A Logó Az N&E logó áttervezése során az N, E az alapítók, Nelson és Edison nevét képviseli. Tehát beillesztette az N & E és a hanghullám karakterét egy új logó létrehozásához. A Handcrafted HiFi egyedülálló és professzionális szolgáltató Hongkongban. Arra számított, hogy bemutat egy csúcskategóriás professzionális márkát, és rendkívül releváns lesz az ipar számára. Reméli, hogy az emberek megértik, mit jelent a logó, amikor megnézik. Cloris szerint a logó létrehozásának kihívása az, hogy hogyan lehet megkönnyíteni az N és az E karakterek felismerését anélkül, hogy túl bonyolult grafikát használnánk.

Projekt neve : N&E Audio, A tervezők neve : Wai Ching Chan, Ügyfél neve : N&E Audio.

N&E Audio A Logó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.