Design magazin
Design magazin
A Márkajelzés

Co-Creation! Camp

A Márkajelzés Ez a "Co-Creation! Camp" rendezvény logótervezése és márkaneve, amelyen az emberek a jövő újjáélesztéséről beszélnek. Japán soha nem látott társadalmi problémákkal néz szembe, mint például az alacsony születési arány, a népesség elöregedése vagy a régió elnéptelenedése. A „Co-Creation! Camp” célja az információcsere és az idegenforgalmi iparágban részt vevő emberek különféle problémáin kívüli segítségnyújtás. A különböző színek minden ember akaratát szimbolizálják, és ez sok ötletet vezetett és több mint 100 projektet eredményezett.

Projekt neve : Co-Creation! Camp, A tervezők neve : Kei Sato, Ügyfél neve : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp A Márkajelzés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.