Design magazin
Design magazin
Cukorka Csomagolás

5 Principles

Cukorka Csomagolás Az 5 alapelv egy vicces és szokatlan cukorkacsomagolás sorozata. Magából a modern pop kultúrából származik, elsősorban az internetes pop kultúrából és az internetes mémekből. Minden csomagolás tartalmaz egy egyszerű felismerhető karaktert, az emberek viszonyulhatnak egymáshoz (az izom ember, a macska, a szerelmesek és így tovább), valamint egy öt rövid inspiráló vagy vicces idézet sorozatát róla (innen a név - 5 alapelv). Sok idézetben vannak popkulturális referenciák is. A gyártás egyszerű, mégis vizuálisan egyedi csomagolás, és sorozatként könnyen bővíthető

Projekt neve : 5 Principles, A tervezők neve : Anton Shlyonkin, Ügyfél neve : Tasty Help.

5 Principles Cukorka Csomagolás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.