Design magazin
Design magazin
A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány

O3JECT

A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány Mivel a magánterület a jövőben értékes erőforrássá válik, a jelen korban egyre növekvő igény a szoba meghatározására és megtervezésére egyre fontosabb kérdés. Az O3JECT elkötelezett amellett, hogy csapbiztos helyet állítson elő és hirdessen meg, mint egy ismeretlen jövő esztétikailag vonzó emlékeztetőjét. A Faraday-ketrec elvén épített, kézzel készített, zárt és vezetőképes kocka megtestesíti egy látszólag utópikus szoba ikonikus materializálását, amelyet egy átfogó kampánytervezés útján hirdenek meg.

Projekt neve : O3JECT, A tervezők neve : Matthias Schneck, Ügyfél neve : O3JECT.

O3JECT A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.