Design magazin
Design magazin
A Rágógumi

ZEUS

A Rágógumi Rágógumi csomagolások. Ezeknek a terveknek az ösztönzése az érzékenység stimulálása. A termékek céljai a húszas éveik hívei, és ezek az innovatív tervek segítenek nekik ösztönösen felvenni a termékeket az üzletekben. A fő látványosság a természeti jelenség látványos világképét fejezi ki, amely az egyes ízeket társítja. A THUNDER SPARK aromás és elektromos aromát, a SNOW STORM a fagyasztáshoz és az erős hűtéshez, valamint a RAIN SHOWER a nedves, lédús és vizes érzék aromájához.

Projekt neve : ZEUS, A tervezők neve : Yoichi Kondo, Ügyfél neve : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS A Rágógumi

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.