Design magazin
Design magazin
Frizura Tervezés És Koncepció

Hairchitecture

Frizura Tervezés És Koncepció A HAIRCHITECTURE a fodrászat - Gijo és az építészek egy csoportja - FAHR 021.3. A 2012-es Guimaraes-i Európa kulturális fővárosa motiválta két kreatív módszertan, az építészet és a frizura összevonásának ötletét. A brutalista építészet témájával az eredmény egy csodálatos új frizura, amely átalakulási hajot jelképez abszolút kapcsolatban az építészeti struktúrákkal. A bemutatott eredmények merész és kísérleti jellegűek, erős kortárs értelmezéssel. A csapatmunka és a készség kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy látszólag hétköznapi hajvá váljon.

Projekt neve : Hairchitecture, A tervezők neve : FAHR 021.3, Ügyfél neve : Redken Portugal.

Hairchitecture Frizura Tervezés És Koncepció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.