Design magazin
Design magazin
A Papír Aprító

HandiShred

A Papír Aprító A HandiShred egy hordozható kézi papír aprító, amelyhez nem szükséges külső áramforrás. Kicsi és szépen tervezték, így az asztalára teheti, egy fiókba vagy táskába, amelyhez bármikor hozzáférhet, és bárhol megronthatja a fontos dokumentumokat. Ez a praktikus aprítókészülék nagyszerűen felhasználja az iratok vagy nyugták megsemmisítését annak érdekében, hogy a magán, bizalmas és minden személyes információt mindenkor biztonságban tartsa.

Projekt neve : HandiShred, A tervezők neve : Yen Lau, Ügyfél neve : Inform Designs Ltd..

HandiShred A Papír Aprító

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.