Design magazin
Design magazin
Betűtípus

Red Script Pro typeface

Betűtípus A Red Script Pro egy egyedülálló betűtípus, amelyet új technológiák és modulok inspiráltak az alternatív kommunikációs formákhoz, harmonikusan összekapcsolva minket ingyenes levél formáival. Az iPad ihlette és a Kefékben tervezték, egyedi írási stílusban fejezi ki. Angol, görög, valamint cirill ábécét tartalmaz, és több mint 70 nyelvet támogat.

Projekt neve : Red Script Pro typeface, A tervezők neve : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Ügyfél neve : .

Red Script Pro typeface Betűtípus

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.