Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Predictive Solutions

A Vállalati Identitás A Predictive Solutions a prognosztikai elemzésekhez szánt szoftvertermékek szolgáltatója. A vállalat termékeit előrejelzések készítésére használják a meglévő adatok elemzésével. A társaság jele - egy körszerepe - a kördiagramok grafikáira, valamint a szem profiljában nagyon stilizált és egyszerűsített képére hasonlít. A márkájú „fényszóró” platform az összes márka grafika vezérlője. Mind a változó, absztrakt folyékony formákat, mind a tematikusan egyszerűsített ábrákat különféle alkalmazásokban használják kiegészítő grafikákként.

Projekt neve : Predictive Solutions, A tervezők neve : Mikhail Puzakov, Ügyfél neve : Predictive Solutions.

Predictive Solutions A Vállalati Identitás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.