Design magazin
Design magazin
A Képzőművészet

Loving Nature

A Képzőművészet A természet szeretése egy olyan műalkotás, amely a természet iránti szeretetre és tiszteletre utal, minden élőlényre. Minden egyes festményen Gabriela Delgado különös hangsúlyt fektet a színre, óvatosan választva az elemeket, amelyek összehangolódnak a harmóniával, hogy buja, de egyszerű kivitelű legyen. A kutatás és a tervezés iránti valódi szeretet intuitív képességet ad arra, hogy élénk színes darabokat készítsen, fantasztikus és ötletes elemektől kezdve. Kultúrája és személyes tapasztalatai alapján a kompozíciók egyedi vizuális narratívákká alakulnak, amelyek természetesen minden hangulatot szépítenek a természettel és a vidámsággal.

Projekt neve : Loving Nature, A tervezők neve : Gabriela Delgado, Ügyfél neve : GD Studio C.A.

Loving Nature A Képzőművészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.