Design magazin
Design magazin
Ing Csomagolás

EcoPack

Ing Csomagolás Ez az ingcsomagolás a hagyományos csomagolásoktól különbözik, mivel semmilyen műanyagot nem használ. A meglévő hulladékáramot és a gyártási folyamatot felhasználva ezt a terméket nemcsak nagyon egyszerű előállítani, hanem megsemmisítésére is nagyon egyszerű, az elsődleges anyagot komposztálva. A terméket először préselhetjük, majd azonosíthatjuk a cég márkanevével a sajtolás és a nyomtatás útján, hogy létrehozzunk egy egyedi szerkezeti terméket, amely egyszerre néz ki és érzi magát nagyon eltérőnek és érdekesnek. Az esztétikát és a felhasználói felületet ugyanolyan nagy figyelmen kívül hagyták, mint a termék fenntarthatóságát.

Projekt neve : EcoPack, A tervezők neve : Liam Alexander Ward, Ügyfél neve : Quantum Clothing.

EcoPack Ing Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.