Design magazin
Design magazin
Ing Csomagolás

EcoPack

Ing Csomagolás Ez az ingcsomagolás a hagyományos csomagolásoktól különbözik, mivel semmilyen műanyagot nem használ. A meglévő hulladékáramot és a gyártási folyamatot felhasználva ezt a terméket nemcsak nagyon egyszerű előállítani, hanem megsemmisítésére is nagyon egyszerű, az elsődleges anyagot komposztálva. A terméket először préselhetjük, majd azonosíthatjuk a cég márkanevével a sajtolás és a nyomtatás útján, hogy létrehozzunk egy egyedi szerkezeti terméket, amely egyszerre néz ki és érzi magát nagyon eltérőnek és érdekesnek. Az esztétikát és a felhasználói felületet ugyanolyan nagy figyelmen kívül hagyták, mint a termék fenntarthatóságát.

Projekt neve : EcoPack, A tervezők neve : Liam Alexander Ward, Ügyfél neve : Quantum Clothing.

EcoPack Ing Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.