Design magazin
Design magazin
Konzol

Qadem Hooks

Konzol A Qadem Hooks egy műalkotás, amelynek konzol funkciója a természet ihlette. Különböző festett zöld öreg horgokból áll, amelyeket a Qademmel (egy régi fa öszvér nyereg hátuljával) együtt használták a búza egyik faluból a másikba történő szállításához. A horgok alapjául a régi búzacséplő táblához vannak rögzítve, és kész üveglaplal a tetején.

Projekt neve : Qadem Hooks, A tervezők neve : May Khoury, Ügyfél neve : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konzol

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.