Design magazin
Design magazin
Átrium

Sberbank Headquarters

Átrium Az Evolution Design svájci építészeti iroda az orosz építészeti stúdióval együttműködve a T + T építészekkel egy tágas multifunkcionális átriumot tervezett a moszkvai Sberbank új vállalati központjában. A napfényben elárasztott átrium különböző változatos közösségi terekkel és kávézóval rendelkezik, a belső udvar középpontjában a függő gyémánt alakú tárgyalóterem áll. A tükörvisszaverések, az üvegezett belső homlokzat és a növények használata növelik a tágasság és a folytonosság érzetét.

Projekt neve : Sberbank Headquarters, A tervezők neve : Evolution Design, Ügyfél neve : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Átrium

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.