Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Naptár Veletek építünk városokat. Az asztali naptár tartalmazza az NTT East Japan vállalati értékesítésösztönzésének üzenetét. A naptárlapok felső része színes épületek kivágása, az átfedő lapok pedig egy boldog várost alkotnak. Naptárként élvezheti az épületek sorának tájváltoztatását minden hónapban, és olyan érzést tölt be, hogy egész évben boldog maradjon.

Naptár

NTT COMWARE “Season Display”

Naptár Ez egy asztali naptár, kivágott mintával készült, szezonális motívumokkal, gyönyörű dombornyomással. A formatervezés legfontosabb eleme, amikor megjelenik, a szezonális motívumok 30 fokos szögben vannak beállítva a legjobb megtekintés érdekében. Ez az új forma kifejezi az NTT COMWARE új ötletét az új ötletek generálása érdekében. Gondolkodom naptárfunkciókban, bőséges írási hely és uralkodó vonalak mellett. Jó a gyors megtekintéshez és könnyen használható, az eredetiséggel teli, amely különbözteti meg a többi naptártól.

A Porzsák És A Seprű

Ropo

A Porzsák És A Seprű A Ropo egy önkiegyensúlyozó porzsák és seprű koncepció, amely soha nem esik le a földre. A poros tartály alsó rekeszében található víztartály kis súlyának köszönhetően a Ropo természetesen kiegyensúlyozottan tartja magát. Miután a port könnyen megtisztította a porzsák egyenes ajka segítségével, a felhasználók összekavarhatják a seprűt és a porzsákot, és egyetlen egységként elhelyezhetik anélkül, hogy aggódnának, hogy leesik. A modern organikus forma célja az egyszerűség megteremtése a belső terekben, és a rántható, hevedergörgő funkció a talajtisztítás közben szórakoztatja a felhasználókat.

A Borcímke

5 Elemente

A Borcímke Az „5 Elemente” kialakítása egy projekt eredménye, amelyben az ügyfél teljes véleménynyilvánítási szabadsággal bízott a tervezőirodában. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb eleme a „V” római karakter, amely a termék fő gondolatát ábrázolja - ötféle bor, összekeverve egyedülálló keverékben. A címkézéshez használt speciális papír, valamint az összes grafikai elem stratégiai elhelyezése provokálja a potenciális fogyasztót, hogy vegye el a palackot, és a kezébe forgassa, megérintse, ami minden bizonnyal mélyebb benyomást kelt és emlékezetesebbé teszi a mintát.

Az Üdítőital-Csomagolás

Coca-Cola Tet 2014

Az Üdítőital-Csomagolás A Coca-Cola konzervdobozok sorozatának elkészítéséhez a T nationt kívánságainak millióit országszerte elterjesztik. Ezeket a kívánságokat a Coca-cola Tết szimbólumával (Fecskemadár) használtuk. Mindegyik kannához több száz kézzel rajzolt fecskét készítettek és gondosan elrendeztek egy egyedi szkript körül, amelyek együttesen jelentõs vietnami kívánságok sorozatát alkotják. "Egy" békét jelent. A "Tài" a siker, az "Lộc" a jólét. Ezeket a szavakat széles körben cserélik az ünnep folyamán, és hagyományosan díszítik a Tết-dekorációkat.

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata

Echinoctius

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata Ez a projekt sok szempontból egyedülálló. A formatervezésnek tükröznie kellett a kérdéses termék egyedi jellegét - kizárólagos szerzői bor. Emellett követelménynek kellett közölnie a termék nevének mély jelentését - felülmúlás, napfordulás, éjszakai és nappali kontraszt, fekete-fehér, nyitott és homályos. A terv célja az volt, hogy tükrözze az éjszaka rejtett titkot: az éjszakai égbolt szépsége, amely ennyire lenyűgöz minket, valamint a csillagképekben és az állatövben rejtett misztikus rejtvény.