Design magazin
Design magazin
A Címkék

Propeller

A Címkék A légcsavar a világ különböző részein található szeszes italok gyűjteménye, melyet a légi utazás témája és a pilóta-utazó mint márka karakter társít. Az egyes italok jellemzőit számos illusztráció, a repülési jelvényekre emlékeztető feliratok és koktélreceptekként szolgáló vázlatok fedik fel. A sokoldalú kialakítást különféle színes fólia tónusok, különböző lakkok, minták és dombornyomások egészítik ki.

Projekt neve : Propeller, A tervezők neve : Asta Kauspedaite, Ügyfél neve : Stumbras.

Propeller A Címkék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.