Design magazin
Design magazin
Az Üvegdekoráció

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Az Üvegdekoráció Az arany ragyogó „litván vodka arany. Fekete kiadás ”exkluzív megjelenését a litván népművészetből örökölte. A rombusz és a halszálkák, kis négyzetekből kombinálva, a litván népművészet nagyon általános mintái. Noha ezekre a nemzeti motívumokra való hivatkozás modernebb formákat öltött, a titokzatos múlt gondolatok átalakultak a modern művészetbe. Az uralkodó arany és fekete szín hangsúlyozza a kivételes vodka szűrési folyamatot szén és arany szűrőkön keresztül. Ez teszi a „litván vodkát aranyá”. Black Edition ”olyan finom és kristálytiszta.

Projekt neve : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, A tervezők neve : Asta Kauspedaite, Ügyfél neve : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Az Üvegdekoráció

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.