Design magazin
Design magazin
Az Üvegdekoráció

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Az Üvegdekoráció Az arany ragyogó „litván vodka arany. Fekete kiadás ”exkluzív megjelenését a litván népművészetből örökölte. A rombusz és a halszálkák, kis négyzetekből kombinálva, a litván népművészet nagyon általános mintái. Noha ezekre a nemzeti motívumokra való hivatkozás modernebb formákat öltött, a titokzatos múlt gondolatok átalakultak a modern művészetbe. Az uralkodó arany és fekete szín hangsúlyozza a kivételes vodka szűrési folyamatot szén és arany szűrőkön keresztül. Ez teszi a „litván vodkát aranyá”. Black Edition ”olyan finom és kristálytiszta.

Projekt neve : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, A tervezők neve : Asta Kauspedaite, Ügyfél neve : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Az Üvegdekoráció

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.