Design magazin
Design magazin
A Címkék

Stumbras Vodka

A Címkék Ez a Stumbras klasszikus vodkagyűjtemény újjáéleszti a régi litván vodkakészítési hagyományokat. A formatervezés a régi, tradicionális terméket közeli és relevánsá teszi a mai fogyasztók számára. A zöld üveg, a litván vodkakészítés szempontjából fontos dátumok, a valóságon alapuló legendák és a kellemes, szemet gyönyörködtető részletek - a régi fényképeket emlékeztető göndör kivágású forma, az alján ferde rúd, amely kiegészíti a klasszikus szimmetrikus kompozíciót, valamint az egyes almárkák identitását ábrázoló betűtípusok és színek - mindegyik a hagyományos vodka kollekciót hagyománytalanul és érdekessé teszi.

Projekt neve : Stumbras Vodka, A tervezők neve : Asta Kauspedaite, Ügyfél neve : Stumbras.

Stumbras Vodka A Címkék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.