Design magazin
Design magazin
A Címkék

Stumbras Vodka

A Címkék Ez a Stumbras klasszikus vodkagyűjtemény újjáéleszti a régi litván vodkakészítési hagyományokat. A formatervezés a régi, tradicionális terméket közeli és relevánsá teszi a mai fogyasztók számára. A zöld üveg, a litván vodkakészítés szempontjából fontos dátumok, a valóságon alapuló legendák és a kellemes, szemet gyönyörködtető részletek - a régi fényképeket emlékeztető göndör kivágású forma, az alján ferde rúd, amely kiegészíti a klasszikus szimmetrikus kompozíciót, valamint az egyes almárkák identitását ábrázoló betűtípusok és színek - mindegyik a hagyományos vodka kollekciót hagyománytalanul és érdekessé teszi.

Projekt neve : Stumbras Vodka, A tervezők neve : Asta Kauspedaite, Ügyfél neve : Stumbras.

Stumbras Vodka A Címkék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.