Design magazin
Design magazin
A Címkék

Stumbras Vodka

A Címkék Ez a Stumbras klasszikus vodkagyűjtemény újjáéleszti a régi litván vodkakészítési hagyományokat. A formatervezés a régi, tradicionális terméket közeli és relevánsá teszi a mai fogyasztók számára. A zöld üveg, a litván vodkakészítés szempontjából fontos dátumok, a valóságon alapuló legendák és a kellemes, szemet gyönyörködtető részletek - a régi fényképeket emlékeztető göndör kivágású forma, az alján ferde rúd, amely kiegészíti a klasszikus szimmetrikus kompozíciót, valamint az egyes almárkák identitását ábrázoló betűtípusok és színek - mindegyik a hagyományos vodka kollekciót hagyománytalanul és érdekessé teszi.

Projekt neve : Stumbras Vodka, A tervezők neve : Asta Kauspedaite, Ügyfél neve : Stumbras.

Stumbras Vodka A Címkék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.