Design magazin
Design magazin
Az Organikus Bútorok És A Szobrászat

pattern of tree

Az Organikus Bútorok És A Szobrászat A partíció javaslata, amely a tűlevelű részeket nem hatékonyan használja fel; vagyis a csomagtartó felső felének karcsú része és a gyökerek szabálytalan alakú része. Figyeltem a bioéves gyűrűkre. A partíció átfedő organikus mintái kényelmetlen ritmust hoztak létre egy szervetlen térben. Az ebből az anyagciklusból született termékekkel a szerves térbeli irány lehetőség lesz a fogyasztó számára. Ezenkívül az egyes termékek egyedisége sokkal nagyobb értéket képvisel számukra.

Projekt neve : pattern of tree, A tervezők neve : Hiroyuki Morita, Ügyfél neve : studio Rope.

pattern of tree Az Organikus Bútorok És A Szobrászat

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.