Design magazin
Design magazin
A Kannabisz-Infúzióval Ellátott Tabletták

Secret Tarts

A Kannabisz-Infúzióval Ellátott Tabletták A Secret Tarps csomagolását úgynevezett modernizált retro / vintage stílusban készítik, a régi iskola jegyzeteinek érzésével, így a gyógyszerész-gyógyszerész érintésének előrejelzése első pillantásra és később tartja az ügyfelet, míg a fő tervezési elemek részletes megfigyelése egy holisztikus struktúra, amely átadja a fő marketing pontot: ezt a terméket gyógyszerész-kézműves cég fejlesztette ki, és kézzel készített gyógyszerész titkos receptjét tartalmaz.

Mobilalkalmazás

Akbank Mobile

Mobilalkalmazás Az Akbank mobilalkalmazás új kialakítása új perspektívát kínál a társadalmi, okos, jövőbiztos és kifizetődő banki tapasztalatok szempontjából. A főoldalon a személyre szabott terület kialakításával a felhasználók intelligens betekintést nyújtanak pénzügyi életük megkönnyítése érdekében. Ezenfelül az új tervezési megközelítés mellett a hagyományos banki tranzakciók a felhasználó nyelvét beszélgetési miniatűrökkel, látványtervekkel, egyszerűsített műveleti folyamatokkal és fogalmakkal beszélik.

A Nyilvános Szobrászat

Bubble Forest

A Nyilvános Szobrászat A Bubble Forest egy saválló rozsdamentes acélból készült nyilvános szobor. Programozható RGB LED-es lámpákkal világít, amelyek lehetővé teszik a szobor számára, hogy látványos metamorfózist menjen át, amikor a nap lenyugszik. Úgy hozták létre, hogy tükrözzék a növények oxigéntermelési képességét. A címet tartalmazó erdő 18 acélszárból / csomagtartóból áll, és gömb alakú, egyetlen légbuborékot ábrázoló gömb alakú koronákkal végződik. A Bubble Forest a szárazföldi növényekre, valamint a tavak, a tengerek és az óceánok aljából ismert növényekre utal.

A Márka Identitás

Pride

A Márka Identitás A Pride márka formatervezéséhez a csapat több módon is felhasználta a célközönség tanulmányozását. Amikor a csapat kidolgozta a logót és a vállalati identitást, figyelembe vette a pszichogeometria szabályait - a geometriai formák hatását az egyes pszicho-típusú emberekre és választásukat. Ezenkívül a formatervezésnek bizonyos érzelmeket kellett volna keltenie a közönség körében. A kívánt eredmény elérése érdekében a csapat a szín egy emberre gyakorlásának szabályait alkalmazta. általánosságban az eredmény befolyásolta a vállalat összes termékének tervezését.

Az Ui Design

Moulin Rouge

Az Ui Design A projektet azoknak tervezték, akik szeretnék saját mobiltelefonjukat Moulin Rouge témával díszíteni, bár soha nem jártak Párizsban a Moulin Rouge-ban. Ennek fő célja, hogy továbbfejlesztett digitális élményt nyújtson, és minden formatervező tényező a Moulin Rouge hangulatának megjelenítése. A fogyasztók testreszabhatják az előre beállított mintákat és az ikonokat a kedvenceikhez, egyszerűen megérintve a képernyőt.

Kozmetikai Csomagolás

Clive

Kozmetikai Csomagolás A Clive kozmetikai csomagolás koncepciója másként született. Jonathan nemcsak egy másik kozmetikai márkát akart létrehozni közös termékekkel. Az iránti elkötelezettség, hogy több érzékenységet fedezzen fel, és egy kicsit többet, mint amennyire hisz a személyes gondoskodás terén, egy fő célkitűzéssel foglalkozik. Az egyensúly a test és az elme között. A Hawaii ihletésű formatervezés, a trópusi levelek, a tenger tonalitása és a csomagok tapintható élménye kombinációja révén a pihenés és a béke érzetét nyerik. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a hely tapasztalatait a formatervezésbe vonják be.