Design magazin
Design magazin
A Mobil Alkalmazás

DeafUP

A Mobil Alkalmazás A DeafUP kiemeli az oktatás és a szakmai tapasztalat fontosságát a siket közösség számára Kelet-Európában. Olyan környezetet teremtenek, ahol hallásszakértők és siket hallgatók találkozhatnak és együttműködhetnek. Az együttmûködés természetes módja annak, hogy felhatalmazza és motiválja a siket embereket aktívabbá válni, tehetségeik növelésére, új készségek elsajátítására és a változás megteremtésére.

A Webhely

Tailor Made Fragrance

A Webhely A Tailor Made Fragrance egy olasz cég tapasztalatából származik, amely az illat-, bőrápolási, színes kozmetikai és otthoni illatszerek elsődleges csomagolásainak fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Webgriffe szerepe az ügyfelek üzleti stratégiájának támogatása volt, a márkatudatosságot elősegítő megoldás kidolgozása révén, és az új üzleti egység elindítása arra összpontosított, hogy a felhasználók készítsenek egyedi és teljesen testreszabott parfümöt, ami az ipari növekedés széles körű folyamatának és a B2B kínálat szegmentálása.

A Sörcímke

Carnetel

A Sörcímke Szecessziós stílusú sörcímke. A sörcímke számos részletet tartalmaz a sörfőzési folyamatról. A formatervezés két különböző palackra is illeszkedik. Ez egyszerűen megtehető úgy, hogy a mintát 100 százalékos kijelzőre és 70 százalékra nyomtatja. A címke egy adatbázishoz kapcsolódik, amely biztosítja, hogy minden palack egyedi töltési számot kapjon.

A Márka Identitás

BlackDrop

A Márka Identitás Ez egy személyes márka stratégia és identitás projekt. A BlackDrop üzletlánc és márka, amely kávét árusít és terjeszt. A BlackDrop egy személyes projekt, amelyet eredetileg a személyes szabadúszó kreatív vállalkozás hangjának és kreatív irányának meghatározására fejlesztettek ki. Ezt a márka identitást azzal a céllal hozták létre, hogy Aleks megbízható márka-tanácsadóvá váljon az induló közösségben. A BlackDrop egy sima, kortárs, átlátható indítómárkát jelent, amelynek célja időtlen, felismerhető és az iparágban vezető márka.

A Fotósorozatok

U15

A Fotósorozatok A művészek projektje kihasználja az U15 épület tulajdonságait, hogy társulást hozzon létre a kollektív képzeletben jelen lévő természetes elemekkel. Kihasználva az épület szerkezetét és annak részeit, valamint színét és formáját, megpróbálnak speciálisabb helyeket idézni, mint például a Kínai Kőerdő, az Amerikai Ördög-torony, mint általános természetes ikonokat, mint például vízesések, folyók és sziklás lejtők. Annak érdekében, hogy minden képen eltérő értelmezés legyen, a művészek az épületet minimalista megközelítés segítségével vizsgálják, különböző szögekből és perspektívákból.

A Webhely

Travel

A Webhely A kialakítás minimalista stílust használt, hogy ne terhelje meg a felhasználói élményt felesleges információkkal. Ugyancsak nagyon nehéz a minimalista stílust alkalmazni az utazási ágazatban, mivel az egyszerű és áttekinthető kialakítás mellett a felhasználónak teljes információkat kell megszereznie utazásáról, és ezt nem könnyű kombinálni.