Design magazin
Design magazin
Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.

Az Organikus Bútorok És A Szobrászat

pattern of tree

Az Organikus Bútorok És A Szobrászat A partíció javaslata, amely a tűlevelű részeket nem hatékonyan használja fel; vagyis a csomagtartó felső felének karcsú része és a gyökerek szabálytalan alakú része. Figyeltem a bioéves gyűrűkre. A partíció átfedő organikus mintái kényelmetlen ritmust hoztak létre egy szervetlen térben. Az ebből az anyagciklusból született termékekkel a szerves térbeli irány lehetőség lesz a fogyasztó számára. Ezenkívül az egyes termékek egyedisége sokkal nagyobb értéket képvisel számukra.

A Sminkgyűjtemény

Kjaer Weis

A Sminkgyűjtemény A Kjaer Weis kozmetikai termékcsalád a nők sminkének alapjait három alapvető alkalmazási területére desztillálja: az ajkak, az arc és a szem. Az általunk fejlesztett tulajdonságok tükrözésére kialakított kompakt anyagokat terveztünk: karcsú és hosszú az ajkak számára, nagy és négyzet alakú az arcon, kicsi és kerek a szem számára. Érdekes módon a kompakt tömlők innovatív oldalirányú mozgással nyithatók és úgy kinyílnak, mint egy pillangó szárnyai. Teljesen újratölthető, ezeket a kompakt anyagokat szándékosan megőrzik, nem pedig újrahasznosítják.

A Kutatási Márkaépítés

Pain and Suffering

A Kutatási Márkaépítés Ez a terv a szenvedést különböző rétegekben vizsgálja: filozófiai, társadalmi, orvosi és tudományos. Személyes szempontból, hogy a szenvedés és a fájdalom számos arccal és formával jár, filozófiai és tudományos szempontból, a szenvedés és a fájdalom humanizálását választottam alapjául. Tanulmányoztam a természetben a szimbiotikus és az emberi kapcsolatok szimbiotikus analógiáit, és ebből a kutatásból olyan karaktereket hoztam létre, amelyek vizuálisan ábrázolják a szenvedés és a szenvedő, valamint a fájdalom és a fájdalom közötti szimbiotikus viszonyokat. Ez a kialakítás kísérlet és a néző a tárgy.

A Digitális Művészet

Surface

A Digitális Művészet A darab éterikus jellege valami kézzelfogható dolgot eredményez. Az ötlet abból ered, hogy a vizet mint elemet használják a felület és a felület fogalmának átadására. A tervező lenyűgözi az identitásaink és a körülöttünk lévő szerep ebben a folyamatban történő kialakítása iránt. Számára "felszínre kerülünk", amikor megmutatunk valamit önmagunkról.

A Mesterséges Topográfia

Artificial Topography

A Mesterséges Topográfia Nagy bútorok, mint egy barlang Ez a díjnyertes projekt elnyerte a Művészet Nagydíját a Konténerek Nemzetközi Versenyén. Ötletem az, hogy egy tartály belsejében kimerítsem a térfogatot, hogy amorf helyet hozzon létre, mint egy barlang. Csak műanyagból készül. Körülbelül 1000 lapot 10 mm vastag lágy műanyagból vágtak kontúrvonal formájában, és rétegként rétegezték. Ez nem csak a művészet, hanem a nagy bútorok is. Mivel az összes rész puha, mint egy kanapé, és az a személy, aki ebbe a helybe lép, pihenhet, ha megtalálja a testének megfelelő helyet.