Design magazin
Design magazin
Vodka

Kasatka

Vodka A "KASATKA" prémium vodkaként lett kifejlesztve. A formatervezés minimalista, mind a palack formájában, mind a színekben. Egy egyszerű hengeres üveg és korlátozott színválaszték (fehér, szürkeárnyalatos, fekete) hangsúlyozza a termék kristálytisztaságát, valamint a minimalista grafikus megközelítés eleganciáját és stílusát.

Projekt neve : Kasatka, A tervezők neve : Anastasia Smyslova, Ügyfél neve : Anastasia Smyslova.

Kasatka Vodka

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.