Design magazin
Design magazin
A Nyaraló Ház

SAKÀ

A Nyaraló Ház A PRIM PRIM stúdió vizuális identitást hozott létre a SAKÀ vendégház számára, beleértve: név- és logótervezést, grafikát minden szobához (szimbólumtervezés, tapéta mintákat, falkép mintákat, párnaberendezéseket stb.), Weboldal kialakítását, képeslapokat, jelvényeket, névjegyeket és meghívók. A SAKÀ vendégház minden szobája eltérő legendát mutat be a Druskininkai (egy litván üdülőváros, amelyben a ház található) és környéke kapcsán. Minden szobának saját szimbóluma van, mint kulcsszó a legenda szerint. Ezek az ikonok megjelennek a belső grafikában és más objektumokban, amelyek vizuális identitását alkotják.

Projekt neve : SAKÀ, A tervezők neve : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Ügyfél neve : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ A Nyaraló Ház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.