Design magazin
Design magazin
A Nyaraló Ház

SAKÀ

A Nyaraló Ház A PRIM PRIM stúdió vizuális identitást hozott létre a SAKÀ vendégház számára, beleértve: név- és logótervezést, grafikát minden szobához (szimbólumtervezés, tapéta mintákat, falkép mintákat, párnaberendezéseket stb.), Weboldal kialakítását, képeslapokat, jelvényeket, névjegyeket és meghívók. A SAKÀ vendégház minden szobája eltérő legendát mutat be a Druskininkai (egy litván üdülőváros, amelyben a ház található) és környéke kapcsán. Minden szobának saját szimbóluma van, mint kulcsszó a legenda szerint. Ezek az ikonok megjelennek a belső grafikában és más objektumokban, amelyek vizuális identitását alkotják.

Projekt neve : SAKÀ, A tervezők neve : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Ügyfél neve : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ A Nyaraló Ház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.