Design magazin
Design magazin
Csomagolás

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Csomagolás A KRYSTAL víz egy üvegben megtestesíti a luxus és a wellness lényegét. A 8–8,8 lúgos pH-érték és az egyedülálló ásványi összetételű KRYSTAL víz ikonikus négyzet alakú átlátszó prizmapalackban érkezik, amely hasonlít egy pezsgőkristályra, és nem érinti a minőséget és a tisztaságot. A palackon finoman szerepel a KRYSTAL márka emblémája, amely még inkább hangsúlyozza a luxus élményét. A palack vizuális hatásain kívül a négyzet alakú PET és üveg palackok újrahasznosíthatók, optimalizálva a csomagolási helyet és az anyagokat, ezáltal csökkentve az általános szénlábnyomot.

Projekt neve : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, A tervezők neve : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Ügyfél neve : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.