Design magazin
Design magazin
A Márkatervezés

Queen

A Márkatervezés A kibővített formatervezés a királynő és a sakktábla koncepcióján alapszik. A két szín, a fekete és az arany, a formatervezés célja, hogy közvetítse a magas színvonalú érzetet, és átalakítsa a vizuális képet. A termékben használt fém- és aranyvonalakon kívül a jelenet eleme úgy készül, hogy kiküszöbölje a sakk háborús benyomását, és a színpadi világítás koordinációját használjuk a füst és a háború fényének létrehozására.

A Szobrászat

Atgbeyond

A Szobrászat Xi'an a Nagy Selyemút kiindulópontján található. A művészet kreatív kutatási folyamatában ötvözik a Xi'an W szálloda márka modern természetét, Xi'an különleges történelmét és kultúráját, valamint a Tang-dinasztia csodálatos művészeti történeteit. A pop a graffiti művészettel kombinálva a W hotel művészi kifejezésévé vált, amelynek mély hatása volt.

A Kikötő Újranevezése

Hak Hi Kong

A Kikötő Újranevezése A javaslat három koncepciót alkalmaz a CI rendszer újjáépítésére a Yong-An halászkikötő számára. Az első egy új logó, amely a Hakka közösség kulturális sajátosságaiból nyert egyedi vizuális anyaggal készül. A következő lépés a szórakoztató élmény újbóli vizsgálata, majd hozzon létre két kabalája karaktert, akik ábrázolják, és hagyja, hogy megjelenjenek új látnivalókban, hogy a turistákat a kikötőbe irányítsák. Végül, de nem utolsósorban: kilenc folt bevonása belül, szórakoztató tevékenységekkel és finom konyhákkal körülvéve.

A Kiállítási Formatervezés

Tape Art

A Kiállítási Formatervezés 2019-ben a vonalak, a színes darabokat és a fluoreszcenciát ábrázoló vizuális parti Taipeit idézte elő. Ez volt a Tape That Art kiállítás, amelyet a FunDesign.tv és a Tape That Collective szervezett. Számos szokatlan ötletekkel és technikákkal rendelkező projektet mutattak be nyolc szalagművészeti installációban, és több mint 40 szalagfestményt mutattak ki, valamint videókat a művészek múltjáról. Ragyogó hangokat és fényt adtak hozzá, hogy az esemény magával ragadó művészeti környezet legyen, és az általuk alkalmazott anyagok szövetszalagok, légcsatornák, papír szalagok, csomagoló szalagok, műanyag szalagok és fóliák voltak.

Az Installációs Művészet

Inorganic Mineral

Az Installációs Művészet A természet iránti mély érzések és építészi tapasztalatok ihlette Lee Chi egyedi botanikus művészeti létesítmények létrehozására összpontosít. A művészet természetének átgondolása és a kreatív technikák kutatása révén Lee az élet eseményeit formalizált művé alakítja. Ennek a sorozatnak a témája az anyagok természetének és az anyagok rekonstruálásának módja az esztétikai rendszer és az új perspektíva alapján. Lee úgy véli továbbá, hogy a növények és más mesterséges anyagok újradefiniálása és rekonstrukciója a természeti táj érzelmi hatást gyakorolhat az emberekre.

A Vállalati Márkajelzés

Astra Make-up

A Vállalati Márkajelzés A márka ereje nem csak képességében és látásában rejlik, hanem a kommunikációban is. Könnyen használható katalógus, erős termékfotókkal; egy fogyasztóközpontú és vonzó webhely, amely online szolgáltatásokat nyújt és a márkatermékek áttekintését nyújtja. Fejlesztettünk egy vizuális nyelvet a márkaérzet ábrázolásában is, a fotózás divat stílusával és a közösségi médiában folytatott friss kommunikációval, párbeszédet alakítunk ki a vállalat és a fogyasztó között.