Design magazin
Design magazin
Száraz Tea Csomagolás

SARISTI

Száraz Tea Csomagolás A kialakítás egy hengeres tartály, élénk színekkel. A színek és formák innovatív és megvilágító használata harmonikus kialakítást eredményez, amely tükrözi a SARISTI gyógynövényes infúzióit. Ami megkülönbözteti formatervezésünket, az a képességünk, hogy modern csavarral ruházzuk fel a száraz tea csomagolását. A csomagolásban használt állatok olyan érzelmeket és körülményeket képviselnek, amelyeket az emberek gyakran tapasztalnak. Például a Flamingo madarak a szerelmet képviselik, a Panda medve pedig a pihenést.

Az Olívaolaj Csomagolás

Ionia

Az Olívaolaj Csomagolás Mivel az ókori görögök minden egyes olívaolaj-amfórát (edényt) külön festettek és terveztek, úgy döntöttek, hogy ma ezt teszik! Felélesztették és alkalmazták ezt az ősi művészetet és hagyományt egy kortárs modern produkcióban, ahol a 2000 előállított palack mindegyikének más-más mintája van. Minden üveg egyedi tervezésű. Egyedülálló lineáris kialakítás, amelyet az ókori görög minták ihlettek, modern vonzerővel, amely az évjárat olívaolaj örökségét ünnepli. Ez nem egy ördögi kör; ez egyenesen fejlődő kreatív vonal. Minden gyártósor 2000 különböző mintát készít.

Márkajelzés

1869 Principe Real

Márkajelzés Az 1869 Principe Real egy panzió Lisszabon legdivatosabb helyén - Principe Real. Madonna most vett egy házat ebben a környéken. Ez a panzió egy 1869-es régi palotában található, megőrizve a régi varázst a modern belső terekkel, luxus megjelenést és hangulatot kölcsönözve neki. Ehhez a márkajelzéshez szükséges volt, hogy ezeket az értékeket beépítse logójába és márkaalkalmazásaiba, hogy tükrözze az egyedülálló szállás filozófiáját. Ennek eredménye egy logó, amely ötvözi a klasszikus betűtípust, emlékeztetve a régi ajtószámokat, modern tipográfiával és egy stilizált ágyikon részletével az L of Realban.

A Bajor Sörcsomagolás

AEcht Nuernberger Kellerbier

A Bajor Sörcsomagolás A középkorban a helyi sörfőzdék a nürnbergi kastély alatt több mint 600 éves, kőből kivágott pincékbe engedték sörkorukat. Tiszteletben tartva ezt a történelmet, az "AEcht Nuernberger Kellerbier" csomagolása hiteles visszatekintést nyújt az időben. A sörcímkén a sziklákon ülő kastély és a pincében egy fahordó kézi rajza látható, vintage stílusú betűtípusokkal keretezve. A cég "St. Mauritius" védjegyével ellátott zárócímke és a réz színű koronadugó kivitelezést és bizalmat kölcsönöz.

A Szépségszalon Márkanév

Silk Royalty

A Szépségszalon Márkanév A márkaépítési folyamat célja, hogy a márkát a csúcskategóriás kategóriába sorolja azáltal, hogy megnézi és megérzi, hogyan alkalmazkodik a smink és bőrápolás globális trendjeihez. Elegáns belső és külső, luxus menedéket kínál az ügyfeleknek, hogy megújulva hagyják magukat az öngondoskodásra. A tapasztalatok sikeres kommunikálása a fogyasztókkal beépült a tervezési folyamatba. Ezért fejlesztették ki az Alharir Salont, amely kifejezi a nőiességet, a látványelemeket, a gazdag színeket és a textúrákat, figyelve a finom részletekre, hogy nagyobb önbizalmat és kényelmet nyújtson.

Az Üzenetszék

Kepler 186f

Az Üzenetszék A Kepler-186f karosszék szerkezeti alapja egy acélhuzalból forrasztott rács, amelyhez a tölgyfából faragott elemeket rézhüvelyek segítségével rögzítik. Az armatúra használatának különféle lehetőségei összhangban vannak a fafaragással és az ékszerészekkel. Ez a művészeti tárgy egy olyan kísérletet jelent, amelyben különböző esztétikai elvek kombinálódnak. Leírhatnánk "barbárnak vagy újbarokknak", amelyben a durva és a finom forma egyesül. Az improvizáció eredményeként a Kepler többrétegűvé vált, bekerültek az alszövegek és az új részletek.