Design magazin
Design magazin
A Virágállvány

Eyes

A Virágállvány A The Eyes virágállvány minden alkalomra. Az ovális test aranyfóliával van ellátva, szabálytalan nyílásokkal, mint emberi szem, amelyek mindig csodálatos dolgokat keresnek az Anya Természetben. Az állvány filozófusként viselkedik. Dédelgeti a természetes szépséget, és megmutatja az egész világot az Ön előtt, vagy után, amikor megvilágítja.

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány

Ubiquitous Stand

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány Ezt a mindenütt jelen lévő asztali állványt úgy tervezték, hogy az emberek nappali álmokkal lépjen kapcsolatba. A lyukakat elrendezzük és adalékkal kiegészítjük virágokkal, nyalókákkal vagy alanyokkal, amelyek különböző irányba asszimilálódnak a mintájába. A krómozott felület tükrözi és megváltoztatja a tónusokat a megjelenített témákhoz, és az emberek interakcióba lépnek vele.

Maszk

Billy Julie

Maszk Ezt a kialakítást a mikro-kifejezés ihlette. A tervező Billyt és Julie-t választja kétféle, többféle személyiségre. A bonyolult elemeket a létrához hasonló geometria tájolásának paraméteres beállításával hozzák létre, elválasztott görbe alapján. Interfészként és tolmácsként ezt a maszkot úgy hozták létre, hogy az emberek megvizsgálják a lelkiismeretüket.

Smink Asszisztens

Eyelash Stand

Smink Asszisztens Ez a terv a szempilla metaforáját vizsgálja. A tervező úgy véli, hogy a szempilla személyes elvárásainak törekvése. Szempillaállványt hoz létre az élet ikonjaként vagy az előadás miniatűr színpadán. Ez az állvány emlékezetes elkötelezettséget szimbolizál reggel vagy lefekvés előtt, azáltal, hogy a szempillákat ideiglenesen felhordja a felvitel előtt vagy után. A szempillaállvány arra szolgál, hogy megjegyezze, mi valami triviális hozzájárult a személyes napi kalandhoz.

A Témainstaláció

Dancing Cubes

A Témainstaláció Ez a kialakítás modulok szerint kölcsönhatásba lép a megjelenített témával. Ezt a témaállványt az önkiterjesztett mechanizmussal tervezték, hogy hat vagy több kockát összekapcsoljon egy felméretezett egységgel három merőleges irányban. A bevágásokkal ellátott szabad formájú konfiguráció hasonlóvá teszi a kapcsolatot az átlapolt táncoló emberekkel. A kis lyukak elrendezése megteremti a lineáris részekkel rendelkező alany szerkezetét.

A Vállalati Identitás

film festival

A Vállalati Identitás A "Cinema, ahoy" volt a szlogen a kubai Európai Filmfesztivál második kiadásának. Ez egy olyan tervezési koncepció része, amely az utazásra, mint a kultúrák összekapcsolásának egyik módjára összpontosít. A forma felhívja a figyelmet egy hajó utazására, amely filmekkel tele van Európából Havannába. A fesztiválra szóló meghívók és jegyek kialakítását az útlevelek és a beszállókártyák ihlette, amelyeket az utazók ma a világ minden táján használnak. A filmeken való utazás ötlete arra ösztönzi a nyilvánosságot, hogy befogadó és kíváncsi legyen a kulturális cserékre.