Design magazin
Design magazin
A Juice Csomagolás

Pure

A Juice Csomagolás A Pure Juice koncepciójának alapja egy érzelmi elem. A kidolgozott elnevezési és tervezési koncepció az ügyfél érzéseire és érzelmeire irányul, célja, hogy megállítsák az embert közvetlenül a szükséges polc mellett, és arra késztessék, hogy válasszon más márkák sokaságából. A csomag kifejezi a gyümölcskivonatok hatásait, a színes mintákat közvetlenül egy üvegpalackra nyomtatva, amely gyümölcs alakjára hasonlít. Vizuálisan hangsúlyozza a természetes termékek imázsát.

A Művészeti Installáció

Pretty Little Things

A Művészeti Installáció A Pretty Little Things feltárja az orvosi kutatások világát és a mikroszkóp alatt látható bonyolult képeket, és ezeket az abszolút modern mintázatokké változtatja át, élénk fluro színpaletta robbantásával. Több mint 250 méter hosszú, több mint 40 egyedi műalkotással nagyszabású installáció, amely a kutatás szépségét mutatja be a nyilvánosság előtt.

A Telepítés

The Reflection Room

A Telepítés A vörös szín ihlette, amely a kínai kultúrában jó szerencsét szimbolizál. A Reflection Room olyan térbeli élmény, amelyet teljes egészében a vörös tükrök alkottak, hogy végtelen teret hozzanak létre. A tipográfia belül a közönségnek a kínai újév fő értékeivel való összeköttetésében játszik szerepet, és arra készteti az embereket, hogy gondolkodjanak az elmúlt évben és az azt követő évben.

Az Esemény Aktiválása

Home

Az Esemény Aktiválása Az otthon magában foglalja a személyes otthon nosztalgiáját, és a régi és az új kombinációja. Az 1960-as évjárat festményei takarják a hátsó falat, apró személyes emlékezeteik vannak szétszórva a kijelzőn. Ezek a dolgok együttesen összefonódnak egy húrmasszában, amely egy történetként alakul ki, és amíg a néző áll, addig üzenet jelenik meg.

A Művészeti Installáció

The Future Sees You

A Művészeti Installáció A jövő látja az optimizmus szépségét, amelyet a fiatal kreatív felnőtt ölel fel - a világ jövőbeli gondolkodói, újítói, tervezői és művészei. A dinamikus vizuális történet, amelyet 5 ablakon keresztül 30 ablakon vetítnek át, a szemek élénk színskálán világítanak, és néha úgy tűnik, hogy követik a tömeget, amikor magabiztosan néznek ki az éjszakára. Ezen szemükön keresztül látják a jövőt, a gondolkodót, az újítót, a tervezőt és a művészt: a holnap alkotóit, akik megváltoztatják a világot.

A Cigaretta Szűrő

X alarm

A Cigaretta Szűrő Az X riasztás riasztást jelent a dohányosok számára, hogy ráirányítsák őket arra, mit csinálnak magukkal, miközben csinálják. Ez a kialakítás a cigarettaszűrők új generációja. Ez a forma helyettesítheti a dohányzás elleni drága hirdetéseket, és nagyobb hatással van a dohányosok elméjére, mint bármely más negatív reklám. Ennek nagyon egyszerű felépítése van, a szűrőket láthatatlan tintával lepecsételték, amely a vázlat negatív területét lefedi és minden egyes puffaszel a vázlat világosabbá válik, tehát minden egyes puffasztással látni fogja, hogy szíve sötétebb lesz, és tudja, mi történik veled.