Design magazin
Design magazin
A Szépségszalon Márkanév

Silk Royalty

A Szépségszalon Márkanév A márkaépítési folyamat célja, hogy a márkát a csúcskategóriás kategóriába sorolja azáltal, hogy megnézi és megérzi, hogyan alkalmazkodik a smink és bőrápolás globális trendjeihez. Elegáns belső és külső, luxus menedéket kínál az ügyfeleknek, hogy megújulva hagyják magukat az öngondoskodásra. A tapasztalatok sikeres kommunikálása a fogyasztókkal beépült a tervezési folyamatba. Ezért fejlesztették ki az Alharir Salont, amely kifejezi a nőiességet, a látványelemeket, a gazdag színeket és a textúrákat, figyelve a finom részletekre, hogy nagyobb önbizalmat és kényelmet nyújtson.

Projekt neve : Silk Royalty , A tervezők neve : Satie Abuobeida Eljack, Ügyfél neve : Satie.

Silk Royalty  A Szépségszalon Márkanév

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.