Design magazin
Design magazin
A Wayfinding Rendszer

Airport Bremen

A Wayfinding Rendszer A nagy kontrasztú modern formatervezés és a világos információk alapján a Hirarchie megkülönbözteti az új rendszert. A tájékozódási rendszer gyorsan működik, és pozitívan járul hozzá a szolgáltatás minőségéhez, amelyet a repülőtér biztosít. Az új betűtípus, a megkülönböztető nyíl elem mellett a legfontosabb eszköz a különféle, nagy kontrasztú színek bevezetése. Különösen a funkcionális és pszichológiai szempontokról, például a jó láthatóságról, az olvashatóságról és az akadálymentes információ rögzítéséről volt szó. Új alumínium tokokat használnak, modern, optimalizált LED megvilágítással. Jelzőtornyokat adtak hozzá.

A Csomagolási Koncepció

Faberlic Supplements

A Csomagolási Koncepció A modern világban az emberek folyamatosan ki vannak téve a külső negatív tényezők agresszív hatásainak. Rossz ökológia, az elfoglalt életciklus a megapolpolisokban vagy a stresszben megnövekedett terheléseket eredményez a testben. A test funkcionális állapotának normalizálásához és javításához kiegészítőket alkalmaznak. A projekt fő metafora az ember jólétének javításának diagramja lett az étrend-kiegészítők felhasználásával. Ezenkívül a fő grafikai elem megismétli az F betű alakját - az első betűt a márkanévben.

A Művészet

Metamorphosis

A Művészet A telephely Tokió külvárosában, a Keihin ipari régióban található. A nehézipari gyárak kéményéből következetesen felszívódó füst negatív képet ábrázolhat, mint például a szennyezés és a materializmus. A fényképek azonban a gyárak különféle szempontjaira összpontosítottak, amelyek a funkcionális szépségét ábrázolták. Napközben a csövek és szerkezetek geometriai mintákat hoznak létre vonalakkal és textúrákkal, és a viharvert létesítményekben a lépték méltóságteljes levegőt teremt. Éjszaka a létesítmények titokzatos kozmikus erődré változnak, mint a 80-as évek sci-fi filmei.

A Kiállítási Poszter

Optics and Chromatics

A Kiállítási Poszter Az Optika és kromatikus cím Goethe és Newton közötti, a színek természetéről folytatott vitára utal. Ezt a vitát a két levél alakú kompozíció összecsapása reprezentálja: az egyik kiszámított, geometrikus, éles kontúrokkal, a másik a színes árnyékok impresszionista játékára támaszkodik. 2014-ben ez a kialakítás a Pantone Plus sorozat művészborítóinak borítójaként szolgált.

A Szórakozás

Free Estonian

A Szórakozás Ebben az egyedülálló műalkotásban Olga Raag észt újságokat használt abból az évből, amikor az autót eredetileg 1973-ban gyártották. A Nemzeti Könyvtár sárga újságjait lefényképezték, megtisztították, beállították és szerkesztették a projektben való felhasználáshoz. A végeredményt az autókon használt speciális anyagra nyomtatták, amely 12 évig tart, és az alkalmazás 24 órát vett igénybe. A szabad észt egy olyan autó, amely felhívja a figyelmet, pozitív energiával és nosztalgikus, gyermekkori érzelmekkel veszi körül az embereket. Mindenkit kíváncsiságra és elkötelezettségre hív.

Száraz Tea Csomagolás

SARISTI

Száraz Tea Csomagolás A kialakítás egy hengeres tartály, élénk színekkel. A színek és formák innovatív és megvilágító használata harmonikus kialakítást eredményez, amely tükrözi a SARISTI gyógynövényes infúzióit. Ami megkülönbözteti formatervezésünket, az a képességünk, hogy modern csavarral ruházzuk fel a száraz tea csomagolását. A csomagolásban használt állatok olyan érzelmeket és körülményeket képviselnek, amelyeket az emberek gyakran tapasztalnak. Például a Flamingo madarak a szerelmet képviselik, a Panda medve pedig a pihenést.