Design magazin
Design magazin
A Magnézium Csomagolás

Kailani

A Magnézium Csomagolás Az Arome Agency ügynöksége a Kailani csomagolás grafikai identitásával és művészi vonalával kapcsolatos munkái minimális és tiszta dizájnon alapulnak. Ez a minimalizmus összhangban áll azzal a termékkel, amelynek csak egy összetevője van, a magnézium. A kiválasztott tipográfia erős és tipizált. Ez jellemzi mind az ásványi magnézium erejét, mind a termék erősségét, amely helyreállítja a fogyasztók életképességét és energiáját.

Palack Bor

Gabriel Meffre

Palack Bor Az Aroma megteremti a grafikus identitást a gyűjtőtál, Gabriel Meffre számára, aki 80 éves születésnapját ünnepli. Dolgoztunk egy korabeli 30-as évek jellegzetes rajzain, amelyeket egy nő egy pohár borral ábrázolt. A használt színes táblákat dombornyomás és meleg fólia sajtolás hangsúlyozzák, hogy a kollekció gyűjtő oldalát hangsúlyozzák.

Az Élelmiszer-Csomagolás

Chips BCBG

Az Élelmiszer-Csomagolás A BCBG márkájú forgácscsomagolás megvalósításának kihívása egy sor csomagolás elkészítése volt a védjegy univerzális szintjével összhangban. A csomagolásoknak minimalista és modernnek is kellett lenniük, miközben ennek a kézműves gombócnak és a kellemes és együttérző oldalának a tollal rajzolt karaktereket kellett volna tartalmaznia. Az aperitif egy vonzó pillanat, amelyet a csomagoláson kell éreznie.

Asztali Telepítés

Wood Storm

Asztali Telepítés A Wood Storm egy asztali telepítés a vizuális élvezet érdekében. A légáramlás turbulenciáját egy fafüggöny valósítja meg, amelyet az alulról világító fények fokoznak egy gravitáció nélküli világ számára. A telepítés végtelen dinamikus hurokként viselkedik. Útmutatással látja el a körüli látóteret, hogy a kezdő vagy a végpontot keresse, mivel a közönség valójában a vihar táncol.

Az Interaktív Installációk

Falling Water

Az Interaktív Installációk Az eső víz egy interaktív installáció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megváltoztassák a futópályát egy kocka vagy kockák körül. A kockák és a gyöngyös patak kombinációja a statikus tárgy és a dinamikus vízáram kontrasztját képviseli. A patak meghúzható, hogy a gyöngyök futjanak, vagy akár asztalra tehetik, mint a fagyott víz jelenetét. A gyöngyöket szintén azon kívánságoknak tekintik, amelyeket az emberek minden nap készítenek. A kívánságoknak láncolva kell lenniük, és örökké futniuk kell, mint egy vízesésnek.

A Keret Telepítése

Missing Julie

A Keret Telepítése Ez a formatervezés vázszerkezetet, valamint a beltéri és kültéri, illetve a fények és az árnyék közötti felületet mutat be. Kifejezést ad, miközben az emberek a keretből kinéznek, hogy várjanak valaki visszatérését. Különböző típusú és méretű üveggömbök kerülnek felhasználásra a kívánságok és könnyek szimbólumaként, hogy utaljanak az érzelemre, amely esetlegesen benne rejtőzik. Az acélkeret és a dobozok meghatározzák az érzelem határát. Az ember érzelme eltérhet attól, amit érzékelnek, csakúgy, mint a gömbök képei fejjel lefelé.