Design magazin
Design magazin
Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.

Projekt neve : commod – Feines in Holz, A tervezők neve : Jens Lattke, Ügyfél neve : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Irodaszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.