Design magazin
Design magazin
Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.

Projekt neve : commod – Feines in Holz, A tervezők neve : Jens Lattke, Ügyfél neve : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Irodaszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.