Design magazin
Design magazin
Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.

Projekt neve : commod – Feines in Holz, A tervezők neve : Jens Lattke, Ügyfél neve : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Irodaszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.