Design magazin
Design magazin
A Sminkgyűjtemény

Kjaer Weis

A Sminkgyűjtemény A Kjaer Weis kozmetikai termékcsalád a nők sminkének alapjait három alapvető alkalmazási területére desztillálja: az ajkak, az arc és a szem. Az általunk fejlesztett tulajdonságok tükrözésére kialakított kompakt anyagokat terveztünk: karcsú és hosszú az ajkak számára, nagy és négyzet alakú az arcon, kicsi és kerek a szem számára. Érdekes módon a kompakt tömlők innovatív oldalirányú mozgással nyithatók és úgy kinyílnak, mint egy pillangó szárnyai. Teljesen újratölthető, ezeket a kompakt anyagokat szándékosan megőrzik, nem pedig újrahasznosítják.

Projekt neve : Kjaer Weis, A tervezők neve : Marc Atlan, Ügyfél neve : .

Kjaer Weis A Sminkgyűjtemény

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.