Design magazin
Design magazin
A Sminkgyűjtemény

Kjaer Weis

A Sminkgyűjtemény A Kjaer Weis kozmetikai termékcsalád a nők sminkének alapjait három alapvető alkalmazási területére desztillálja: az ajkak, az arc és a szem. Az általunk fejlesztett tulajdonságok tükrözésére kialakított kompakt anyagokat terveztünk: karcsú és hosszú az ajkak számára, nagy és négyzet alakú az arcon, kicsi és kerek a szem számára. Érdekes módon a kompakt tömlők innovatív oldalirányú mozgással nyithatók és úgy kinyílnak, mint egy pillangó szárnyai. Teljesen újratölthető, ezeket a kompakt anyagokat szándékosan megőrzik, nem pedig újrahasznosítják.

Projekt neve : Kjaer Weis, A tervezők neve : Marc Atlan, Ügyfél neve : .

Kjaer Weis A Sminkgyűjtemény

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.