Design magazin
Design magazin
A Tenger Gyümölcsei Csomagolás

PURE

A Tenger Gyümölcsei Csomagolás Ennek az új termékcsaládnak a koncepciója "mentes". Egyszerűen fogalmazva: szokatlanul nyugodt mintát készítettünk. Az ónozott tenger gyümölcsei esetében általában sötét és zsúfolt csomagolások vannak kialakítva, "bármilyen optikai előtét nélkül". Másrészről, a választék az allergiások és az ételek érzékeny embereinek is szól. Tehát szinte szándékosan valamilyen orvosi. Az eladás 2013 januárjában kezdődött és rendkívül sikeres. A kiskereskedelem visszajelzése a következő: Nagyon régóta vártunk egy jó megjelenésű és átgondolt koncepcióra. Az ügyfél imádni fogja.

Projekt neve : PURE, A tervezők neve : Bettina Gabriel, Ügyfél neve : gabriel design team – Hamburg.

PURE A Tenger Gyümölcsei Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.