Design magazin
Design magazin
A Wayfinding Rendszer

Airport Bremen

A Wayfinding Rendszer A nagy kontrasztú modern formatervezés és a világos információk alapján a Hirarchie megkülönbözteti az új rendszert. A tájékozódási rendszer gyorsan működik, és pozitívan járul hozzá a szolgáltatás minőségéhez, amelyet a repülőtér biztosít. Az új betűtípus, a megkülönböztető nyíl elem mellett a legfontosabb eszköz a különféle, nagy kontrasztú színek bevezetése. Különösen a funkcionális és pszichológiai szempontokról, például a jó láthatóságról, az olvashatóságról és az akadálymentes információ rögzítéséről volt szó. Új alumínium tokokat használnak, modern, optimalizált LED megvilágítással. Jelzőtornyokat adtak hozzá.

Projekt neve : Airport Bremen, A tervezők neve : Geissert Thomas, Ügyfél neve : TEAMGEISSERT.

Airport Bremen A Wayfinding Rendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.