Design magazin
Design magazin
A Wayfinding Rendszer

Airport Bremen

A Wayfinding Rendszer A nagy kontrasztú modern formatervezés és a világos információk alapján a Hirarchie megkülönbözteti az új rendszert. A tájékozódási rendszer gyorsan működik, és pozitívan járul hozzá a szolgáltatás minőségéhez, amelyet a repülőtér biztosít. Az új betűtípus, a megkülönböztető nyíl elem mellett a legfontosabb eszköz a különféle, nagy kontrasztú színek bevezetése. Különösen a funkcionális és pszichológiai szempontokról, például a jó láthatóságról, az olvashatóságról és az akadálymentes információ rögzítéséről volt szó. Új alumínium tokokat használnak, modern, optimalizált LED megvilágítással. Jelzőtornyokat adtak hozzá.

Projekt neve : Airport Bremen, A tervezők neve : Geissert Thomas, Ügyfél neve : TEAMGEISSERT.

Airport Bremen A Wayfinding Rendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.