Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Naptár Veletek építünk városokat. Az asztali naptár tartalmazza az NTT East Japan vállalati értékesítésösztönzésének üzenetét. A naptárlapok felső része színes épületek kivágása, az átfedő lapok pedig egy boldog várost alkotnak. Naptárként élvezheti az épületek sorának tájváltoztatását minden hónapban, és olyan érzést tölt be, hogy egész évben boldog maradjon.

Projekt neve : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Naptár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.