Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Naptár Veletek építünk városokat. Az asztali naptár tartalmazza az NTT East Japan vállalati értékesítésösztönzésének üzenetét. A naptárlapok felső része színes épületek kivágása, az átfedő lapok pedig egy boldog várost alkotnak. Naptárként élvezheti az épületek sorának tájváltoztatását minden hónapban, és olyan érzést tölt be, hogy egész évben boldog maradjon.

Projekt neve : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Naptár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.