Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT COMWARE “Season Display”

Naptár Ez egy asztali naptár, kivágott mintával készült, szezonális motívumokkal, gyönyörű dombornyomással. A formatervezés legfontosabb eleme, amikor megjelenik, a szezonális motívumok 30 fokos szögben vannak beállítva a legjobb megtekintés érdekében. Ez az új forma kifejezi az NTT COMWARE új ötletét az új ötletek generálása érdekében. Gondolkodom naptárfunkciókban, bőséges írási hely és uralkodó vonalak mellett. Jó a gyors megtekintéshez és könnyen használható, az eredetiséggel teli, amely különbözteti meg a többi naptártól.

Projekt neve : NTT COMWARE “Season Display”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Naptár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.