Design magazin
Design magazin
Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata

Echinoctius

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata Ez a projekt sok szempontból egyedülálló. A formatervezésnek tükröznie kellett a kérdéses termék egyedi jellegét - kizárólagos szerzői bor. Emellett követelménynek kellett közölnie a termék nevének mély jelentését - felülmúlás, napfordulás, éjszakai és nappali kontraszt, fekete-fehér, nyitott és homályos. A terv célja az volt, hogy tükrözze az éjszaka rejtett titkot: az éjszakai égbolt szépsége, amely ennyire lenyűgöz minket, valamint a csillagképekben és az állatövben rejtett misztikus rejtvény.

Projekt neve : Echinoctius, A tervezők neve : Valerii Sumilov, Ügyfél neve : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.