Design magazin
Design magazin
Fotel

Lollipop

Fotel A Lollipop fotel a szokatlan formák és a divatos színek kombinációja. Sziluetteinek és színelemeinek távolról kellett kinézniük, mint cukorkáknak, ugyanakkor fotelnek illeszkednie kell a különböző stílusok belső tereihez. A chupa-chups alakja képezte a kartámaszok alapját, a hátsó ülés és az ülés pedig klasszikus cukorka formájában készültek. A Lollipop fotel olyan emberek számára készült, akik szeretik a merész döntéseket és a divatot, de nem akarják feladni a funkcionalitást és a kényelmet.

A Levegőminőség-Ellenőrzés

Midea Sensia AQC

A Levegőminőség-Ellenőrzés A Midea Sensia AQC egy intelligens hibrid, amely az otthoni belső kialakítást elegáns és stílusos módon ötvözi. Ez a funkciók révén humanizált technológiát és innovációt hoz létre, szabályozva a hőmérsékletet és a levegő minőségének tisztítását világítással és vázzal a szoba dekorációjához. A jólét olyan érzékelő technológián keresztül érkezik, amely képes megoldani a környezetet, és stabilnak tartja a helyi hőmérsékletet és páratartalmat, a MideaApp előző beállításai szerint.

A Légkondicionáló

Midea Sensia HW

A Légkondicionáló A Midea Sensia elősegíti az életminőséget és egy innovatív módszert a díszítés tárgyának kitárolására. A légáramlás hatékonysága és a csend mellett az innovatív érintőképernyőt is bemutatja, amely hozzáférést biztosít a funkciókhoz, a villám színeihez és intenzitásához. Az anti-stressz folyamatot elősegítő színterápia, az innovatív termékek mindkét irányban történő trendje, a jólét és az esztétika szempontjából. A különféle esztétikák mellett formái az otthoni belső terekkel egyaránt ötvözik az eleganciát és a stílust, és a házat közvetett fény hatására értékelik.

Asztal

Duoo

Asztal A Duoo íróasztal a vágy, hogy kifejezzék a karaktert a formák minimalizmusán keresztül. Vékony vízszintes vonalai és szögletes fém lábai erőteljes vizuális képet hoznak létre. A felső polc lehetővé teszi levélpapír elhelyezését, hogy munka közben ne zavarja. Az eszközök csatlakoztatására szolgáló rejtett tálca tiszta esztétikát tart fenn. A természetes furnérból készült asztallap melegíti a természetes fa textúráját. Az íróasztal kifogástalan egyensúlyt tart fenn a harmonikusan megválasztott anyagoknak, a funkcionalitásnak és a praktikának, valamint a szabályos és szigorú formák esztétikájának köszönhetően.

A Házi Tésztagép

Hidro Mamma Mia

A Házi Tésztagép A Hidro Mama Mia társadalmi-kulturális mentőprogram az olasz gasztronómia révén. Rendkívül könnyen használható, könnyű és kompakt, könnyen tárolható és szállítható. Ez lehetővé teszi a biztonságos, magas termelékenységet, kellemes főzési élményt biztosítva a családnak a mindennapi életben és a barátok kölcsönhatásában. A motor teljesen integrálva van a sebességváltókészletbe, erőt, robusztust és biztonságos felhasználást kínálva, könnyű tisztítást és támogatást nyújtva. Vágja a különböző vastagságú tésztákat, és különféle ételeket készíthet: tésztát, tésztát, lasagnát, kenyeret, cukrászsüteményt, pizzát és így tovább.

Hiperkocsi

Brescia Hommage

Hiperkocsi A digitális technológia csúcstechnológiájának, az érintőképernyő síkjának és az ésszerű, egy térfogatú járműveknek idején a Brescia Hommage projekt egy régi iskola kétüléses hiperkocsi tervezési tanulmánya, amelyet ünnepségként láttak el egy korszakban, ahol az elegáns egyszerűség, a nagy tapintású anyagszerűség, a nyers erő, a tiszta szépség és az ember és a gép közötti közvetlen kapcsolat volt a játék szabálya. Abban az időben, amikor a bátor és ötletes emberek, mint például Ettore Bugatti, olyan mobil eszközöket készítettek, amelyek lenyűgözték a világot.