Design magazin
Design magazin
A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Avoi Set Top Box

A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz Az Avoi a Vestel egyik legújabb intelligens set-boxja, amely elsősorban digitális műsorszórási technológiát kínál a TV-felhasználók számára. Avoi legfontosabb szereplője a "rejtett szellőzés". A rejtett szellőzés lehetővé teszi egyedi és egyszerű tervek készítését. Az Avoi segítségével a digitális csatornák HD minőségben történő nézése mellett zenét hallgathat, filmeket nézhet, fényképeket és képeket nézhet a TV-képernyőn, miközben ezeket a fájlokat az UI menü segítségével vezérelheti. Az Avoi operációs rendszere az Android V4.2 Jel

Projekt neve : Avoi Set Top Box, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.