Design magazin
Design magazin
A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Avoi Set Top Box

A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz Az Avoi a Vestel egyik legújabb intelligens set-boxja, amely elsősorban digitális műsorszórási technológiát kínál a TV-felhasználók számára. Avoi legfontosabb szereplője a "rejtett szellőzés". A rejtett szellőzés lehetővé teszi egyedi és egyszerű tervek készítését. Az Avoi segítségével a digitális csatornák HD minőségben történő nézése mellett zenét hallgathat, filmeket nézhet, fényképeket és képeket nézhet a TV-képernyőn, miközben ezeket a fájlokat az UI menü segítségével vezérelheti. Az Avoi operációs rendszere az Android V4.2 Jel

Projekt neve : Avoi Set Top Box, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.